Men’s room in the making…and a cat

Jens og jeg har foruden vores kommende bryllup også et noget mindre projekt igang her i casa nero. . Nemlig at lave Jens kontor om til et hyggeligt herreværelse. Et værelse hvor Jens (og hans gæster) kan tage en lille sjus, smide sig i den meget komfortable lænestol med puf, se en drengerøvs serie på Netflix, eller bare læse en god bog. Forvandlingen  sker lidt i etaper, men efter et par besøg i Ikea har de fleste møbler fundet sin plads. Det er allerede blevet et meget mere hyggelig sted at opholde sig, før var det enormt kedeligt og uinspirerende. Detaljerne mangler stadig, men tror mig, jeg har købt flere lækre ting, som vaser og krukker, og jeg glæder mig vildt meget til at se det endelige resultat.

Igår var en af vores Ikea tureIKEA pude, vi manglede en læselampe og et par bogkasser, og så dukker der lige en pude op jeg simpelthen ikke kan leve uden. Som mødre sikkert også ofte falder i når de er på indkøb, og køber lidt til deres børn, ja så gælder det altså også mig og mine ballademagere, denne pude skulle bare hjem og pynte i casa nero, og sådan blev det… God solrig søndag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *