Sommer resumé og projekter…

Oktober…efterår…og tid til et resumé

Casa nero har været på en laaaaang sommerferie, eller måske mere gået i dvale. Det samme gælder nu ikke Jens og jeg. Vi har godtnok taget et par fridage hist og her, mens ellers har vi været i selskab med laksen.

Sidst Casa nero gav lyd fra sig var på en meget regnfuld aften i juni. Juni er, ihvertfald hvis du kigger i kalenderen, årets første sommer måned. Men det er som om det hvert eneste år kommer bag på vejret. Jeg har ofte haft rigtigt dejligt vejr på min fødselsdag, men især de sidste mange år har der været alt fra silende regn, blæst til ja endda orkan ( efter danske forhold selvfølgelig), og inden du tænker….hmmm kan det have noget at gøre med hvor sød eller uartig jeg har været, så må jeg bare sige, at lige meget hvad, så synes jeg godtnok ikke at jeg havde fortjent en orkan på min 40 års fødselsdag….

Den regnfulde aften i juni blev desværre bare starten på endnu en våd og kold sommer. Det har desværre betydet at jeg endnu et år er blevet små skuffet over min/vores køkkenhave. Okay vi har haft en kort fornøjelse af jordbær og sidenhen ærter og tomater. Men f.eks squash, som vi nærmest druknede i de første år, og hvor vi måtte forære en masse væk, ja de er slet ikke kommet op af jorden. Til squashens forsvar har den måske stået for skyggefuldt, men når en afgrøde der normalt er så nem at dyrke, slet ikke spirer, og sidste år heller ikke var særligt imponerende, ja så mister jeg altså lidt lysten og glæden ved min køkkenhave. Det hjælper så bare overhovedet heller ikke at de forbandede “dræber” snegleogså er at finde overalt. Det er en noget af en kamp, når både naturen og klimaet modarbejder én, den er svær at vinde.

Men så må jeg jo kaste mig over et andet projekt, og dem er der da også nogle af.  Det største  projekt er planlægningen af vores bryllup. Vi har som sagt en stor forkærlighed til Italien, og vi har været så heldig at en af vores gode venner fra Italien har hjulpet os godt på vej. Han kommer fra en lille by i syd Italien, ved navn Paestum, hvor brylluppet skal finde sted. Så dato, tid og sted er på plads og indbydelserne er kommet afsted. Der mangler meget endnu, blandt andet har jeg ikke set på kjole endnu, andet end på nettet, men selvfølgelig har jeg en ide om hvordan den skal se ud. Regner med efteråret bliver den store bryllupskjoletestning 😉 men vi har gudskelov en del tid til at det hele kommer på plads.

Mindre projekter popper op engang imellem. Jeg har altid beundret dem der super kreative og total DIY. Jeg har da kreeret lidt, men det har ikke været det vilde. Men en dag var jeg med Jens ud at se på maskiner til fabrikken, på en gammel minkfarm. Jeg vil lige hurtigt tilføje, at jeg ikke var taget med hvis det var en farm der stadig havde mink i bure. Jeg HADER når dyr bliver opbevaret i bur. Jeg får en stærk lyst til at befri dem alle, selvom det måske ikke er den bedste løsning for dem. Men jeg ønsker ikke at se dyr fanget, er derfor heller ikke stor fan af zoo og slet ikke cirkus !!

Det var ikke den mest ophidsende oplevelse for mig at gå rundt mellem alle de maskiner, men der stod også andet på denne farm, og pludselig stødte jeg på denne lettere slidte stol, som jeg fik helt gratis. Det er nok ikke lige en af den gamle 70’er stole som er mange penge værd, men jeg syntes den var charmerende og så straks for mig hvor godt den ville passe ind på mit kontor efter en lille makeover og kærlighed. Stolen fik vasket fugleklatter og spindelsvæv af og så var jeg ellers klar til at slibe og male. Men Jens fandt flere steder den skulle limes, og det tog flere dage inden næste etape kunne komme igang. Pyha det var træls at vente, men vidste jo godt resultatet ville blive meget bedre. Jeg fik imellem tiden købt en lille hynde og nu efter flere gange maling står den og pynter på kontoret. Ja den har skrammer og vipper lidt, men det er ligemeget jeg synes den er skøn.

Nu vil jeg gå ud i oktober solen som lige er kommet frem…..haven skal jo gøres klar til efteråret.

God søndag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *