Summer is here…..

Eller den er ihvertfald  (forhåbentlig) lige rundt om hjørnet. Der er mange tegn på at sommeren nærmer sig. Vejret er endelig blevet lunere, og den smukkeste grønne farve springer ud overalt. Her i Casa nero er ballademagerne også vilde med årstiden. De tager længere ture ude, (hvis da ikke lige dagen står på regn, regn og atter regn). Udelivet bliver en legeplads, det ene øjeblik “flyver” de rundt hen over græsplænen og op i træerne. Hvis ikke man som katteejer ved at disse overstatiske øjeblikke dukker op engang imellem, ja så ville man tro de var blevet dopet med nogle meget opkvikkende piller. Det næste øjeblik ligger de og daser den af i solen.

Men det der virkelig er prikken over i’et, for at sommeren er nær, er at haven bliver fyldt med lækkerier og smukke planter. Køkkenhaven, der kun står med de hårdføre krydderurter, skal såes med squash, ærter, tomater og jordbær, og krukkerne skal blomstre smukt. Så igår var vi lige et smut forbi Plantorama, det  havde mindst halvdelen af Aalborg også tænkt sig at gøre, så turen blev lidt længere end forventet. Nu har Plantorama jo mange andre spændende ting end frø og planter. Da vi var ved køen, skulle jeg lige finde lidt blomster, men hov så var jeg  pludselig at finde i afdelingen med, alt hvad en kat ikke kan leve uden, og var tæt på at købe både nye madskåle og en enkel kattehule, som ballademagerne sikkert ikke ville bruge alligevel. Jeg fik løsrevet mig og fandt hvad jeg gik efter. Men jeg siger det bare, pas på der er mange fristelser i Plantorama 😉

Idag skal vi så ha’ store havedag i casa nero, foruden de indkøbte grøntsager, overvejer jeg om mine to små forspirede ærter og en enkel lille solsikke skal prøve det vilde udelivet, eller blive trygt inde i vindueskarmen. Du kender nok godt de små afgrøder man, i en periode, kan få i Føtex når man handler for et hvis beløb. Dem gav min mor mig rigtig mange af, men nu står der desværre kun tre tilbage. De skal jo konstant vandes, og åbenbart kan de ikke holde til at være alene i mere end et døgn….helt ærligt !! Men jeg tror de overlevende skal have lov til at blive inde lidt endnu…..

Nu er det tid til morgemmad, og så i gang !!

God søndag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *