Så er julen kommet…..

Så er julen endelig kommet. Træet er pyntet, gaverne pakket ind og julestemningen har forlængst indfundet sig i Casa nero.

Så dagen skal bare nydes i fulde drag, det er vi allerede godt igang med. Nattøjet er stadig på, brændeovnen knitrer, Jens har fundet sin yndlingsplads i sofaen med en god bog, og jeg skal se tv. Der er altid så meget godt tv i julen…..

I eftermiddag går turen ind til min mor, hvor også min moster, søster og svoger kommer. Så skal der hygges endnu mere, jeg skal blandt andet se Disneys juleshow, jeg SKAL se det ellers bliver det altså ikke rigtig jul, og jeg nyder det lige så meget hvert år.

Ja det er skønt at julen endelig er her, og jeg vil ønske dig en fantisk god jul med masser af god karma <3

peace love joy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *