Casa nero i 2018…

Så er julen kommet, og hvor har jeg glædet mig til denne tid på året.

Casa nero har været i dvale siden april. Sidst jeg skrev var op til vores bryllup i Italien. Det var en fantastisk smuk dag, alle forberedelser faldt på plads, vejret var med os, og alle vores gæster var med til at skabe en vidunderlig stemning.

Så kom sommeren. En sommer som varede en evighed, det mest fantastiske vejr i flere måneder, ja man skulle tro man var kommet syd på. Så er det jo ikke lige kære Casa nero man tænker mest på, og resten af året vidste sig desværre at blive så hård og uoverskuelig, så energien og lysten til at skrive bare et lille indlæg var helt væk…

“I medgang og modgang” siger præsten når man bliver gift, og hold da op Jens og jeg har været i modgang. Jeg vil ikke komme nærmere ind på det her i bloggen, da jeg frygter at nogle af de involverede, som vil os det ondt, læser dette, selvom jeg har sikret mig så meget som man kan, når man nu vælger at have en blog.

Familien og vennerne ved godt hvad dette handler om, og hvor har vi fået meget støtte fra dem. Mange opløftende og søde ord som har gjort hverdagen lidt nemmere, det skal I have så stor en tak for. Man finder virkelig ud af hvad der er vigtigst her i livet, og hvem der er der for en i en krise.

Livet er en skole og vi lærer  mange ting mens vi er her på jorden. Jeg har altid været utrolig positiv og åben over for andre mennesker, men det sidste halve års tid har desværre gjort mig (også Jens) mere mistroisk over for andre. Kan man stole på personen eller har de en skjult dagsorden ? Ja der sætter sig helt klart nogle spor, når ens liv bliver total forandret.

Men kærligheden i vores ægteskab kan ingen røre, vi er helt klart blevet stærkere og har fundet trøst i hinanden. Så vi skal nok komme igennem dette, ingen tvivl om det. Og karma skal nok indhente visse personer, når deres tid er !!

Jeg har som sagt glædet mig til jul og alt hvad der følger med. “Hjerternes fest” er kommet og hvor er det skønt !!

Jesper fårekylling får de sidste år med denne smukke  julehilsen (glæder mig til at høre den i eftermiddag)Disney

“when you wish upon a star

makes no difference who you are,

anything your heart desires will come to you”

Rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår til dig

Casa nero vender stærkt tilbage i 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *