Dagen nærmer sig…

Ja lige præcis om 6 dage rejser Jens og jeg til Italien, vores lille eventyrlige Tenuta Duca Marigliano i Paestum, for det er  lige om lidt det sker…at vi skal giftes !!

Paestum

Dage og måneder er fløjet afsted, og der har bestemt været udfordringer. Især i starten af året…dokumenter der skulle på plads, oversættes og sendes til Italien, brudesko der skulle findes ( der var jeg godtnok tæt på at give op) og mange andre praktiske ting. Men nu her den sidste tid, hvor foråret endelig er her,er der faldet ro over mig, så meget at jeg fandt tid til at poppe op her på Casa nero ( long time no see)

Selvfølgelig er jeg spændt og får sommerfugle i maven når jeg tænker på den store dag, men nu synes jeg endelig der er kommet styr på planlægningen, og den sidste uge står mest i tøse lækkeriernes tegn 😉

Men så er der jo lige det store spørgsmål, som alle går og venter på i disse dage. Bliver der konflikt og lockout ?

Jeg har været meget splittet. På den ene side synes jeg alle pædagoger ( som jeg jo selv er) lærere, sygeplejersker skal råbe op og ud at kæmpe for bedre løn, normering m.m. Det er simpelthen forkasteligt at os der arbejder med mennesker bliver så lidt hørt og set, at der altid kommer nedskæringer på disse  områder og  vi ikke bliver anerkendt for vores hårde arbejde !!

Men på den anden side så håber jeg det ikke kommer til at få indflydelse på mit kommende bryllup. Hvis der skal være strejke så vent venligst til efter 4 maj !!  Ja man er vel lidt egoistisk.

Men lige meget hvad skal det  ikke have lov at ødelægge mit gode humør, eller jage mine sommerfugle væk. Vi glæder os og ja nu er det lige om lidt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *