En god start på påsken…

Påsken er kommet….med alle dens herligheder. For mig er påsken først og fremmest hygge med familie og venner, nogle dejlige frokoster med lækkert mad og måske en lille påskebryg. Nu er jeg ikke religion ekspert, men jeg tænker: det er vel også det der oprindeligt har været “meningen” med påsken. At vi fejrer Jesus opstandelse. Om Jesus har været helt vild med æg…ja det er ikke godt at vide. Men sikke mange æg vi spiser til påske og vi pynter med dem overalt. Det er der sikkert en fornuftig forklaring på, men påskeharen der kommer med æg ja det forstår jeg simpelthen ikke.

Hvorfor er det en hare og ikke en høne der er budbringeren ? Hønen har selvfølgelig mega travlt i påsken, den skal jo producere i døgndrift. Så haren kommer så lige forbi og samler alle æggene, som nu er blevet til chokolade æg. Det er selvfølgelig også mere praktisk for den stakkels hare, der nu skal hoppe ivrigt rundt i diverse haver og parker, for at alle ungerne kan samle stort ind og spise løs af æggene. Der er måske en forklaring, eller også er påskeæggejagten opstået for at underholde ungerne, så forældrene lige har et break i påsken….

Jeg skal ikke på påskeæggejagt, men indtil videre bare nyde at jeg har fri. Min dag startede med en lille frisk løbetur….ja jeg er så småt startet igen. Knæet har det gudskelov godt igen og med musik i ørerne går det rimelig godt. Jeg har opdaget på Spotify, under genren running, at den kan vælge musik efter ens løbe tempo. Det er super at den finder en playliste istedet for jeg selv skal finde nye sange jeg gider, og derfor gå istå mens jeg løber.  At det så mest er country og Tøsedrengene den har fundet…ja det siger nok mest om mit (lidt langsomme) løbe tempo. Ja man bliver hurtigt afsløret…sangene var dog lidt hurtigere idag YES !!!

Jens og jeg har vores helt egen ægge pusher, så der var jeg lige en tur forbi efter løbeturen. Jeg tænker haren har været mega tidligt oppe, for det var kun de almindelige æg jeg kunne købe. Men de er også lækre til mange ting. Så jeg tror jeg vil smutte i køkkenet og lave mig en omgang morgenmad….og se om kæresten er stået op…..GOD PÅSKE !!!God påske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *