4e5cf7d4ccb9c59b6620a9c71944d51eYes …Jeg gjorde det !!!

Idag er sidste dag i min 4 ugers livstilsændring. Det har været 4 uger med nye kostvaner og træning (ja den uddyber jeg lige senere). Men også 4 uger med en større viden og nysgerrighed om hvad der er godt for mig og hvad der ikke er godt.

Det er jo nemlig ikke meningen at jeg fra imorgen af går amok med cola,slik og andre usunde madvarer, nej som jeg har fortalt alle, der har spurgt indtil denne ændring, så har jeg ikke været på kur, men brugt disse uger som et kickstart til et sundere liv. Jeg kunne jo have hoppet på en kur med juice fra morgen til aften, eller protein pulver dagen lang, men alle ved jo at dette ikke holder i længden, og mange eksperter mener også at det ikke er særlig sundt. Mange vil måske sige mig imod, og hvis det er denne måde andre har lyst til at tabe kilo og blive sundere, jamen så er det jo bare det man skal gøre. Vi finder vores egen måde og hvad der fungerer for os hver især.

De 4 uger har jo ikke kun være den rene leg. En barnedåb og et par børnefødselsdage har vi været til, og ja der har jeg faldet (en lille bitte smule) i. Men fornuften og viljestyrken har været med ved bordet. Barnedåben var en brunch, så her var det nemt at finde noget der (næsten) var okay, men selvom jeg bare spiste lidt rugbrød og lidt bacon (det gode rigtige bacon) ja så fik jeg faktisk mavepine…..Utroligt der ikke skal mere til. Min krop har simpelthen vænnet sig til eFullSizeRender (2)n meget mager kost, så det bliver lidt spændende fra imorgen af, når jeg tilllader et lidt større udvalg af mad. Flere fibre er en af de ting jeg skal have tilføjet min kost for det har min mave godtnok savnet, og disse lækre nybagte rugbrødsboller er bare mums.

Nå ja så var der lige den træning, som også var en stor del af de 4 uger. Øvelserne i bogen opgav jeg jo efter en del forsøg. De var ret svære at udføre korrekt og svære at få passet ind i en hverdag. Så jeg begyndte at gå/løbe. Efter min 3. gå/løbe tur fik jeg ondt i mit højre knæ, som viste sig at være noget så lækkert som en betændt slimsæk. Årsagen har helt klart været at jeg ikke løb i et par rigtige løbesko. Jeg har tidliger hurtigt droppet løberiet og også været for nærig. Så win win var det da, da jeg fik en mail at Salling havde 25% på alt i deres sportsafdeling i weekenden. Lørdag stod jeg, og mange andre, og kiggede på udvalget, og efter en god snak med en sportsmand (altså ham der arbejdede der) fik jeg købt mig et par (ret) dyre løbesko, gudskelov der var rabat på. Farven er så ikke lige mig, men nogle gange må det praktiske komme forud for det æstetiske. Du tænker måske, hvorfor jeg ikke var oppe på gå/løbe båndet. Det kan jeg godt fortælle hvorfor. 1. Det stod midt i det hele, folk gik omkring det hele tiden , så det skulle jeg altså ikke nyde noget af. 2. Vi skulle til fødselsdag en time senere, så jeg havde ikke  et ønske om at komme til at svede. Det er måske et sats, men nu har jeg gået i dem indenfor i nogle timer, og de virker ihvertfald gode og meget støttende, så mon ikke det går…..

Imorgen skal jeg på vFullSizeRender (3)ægten…..spændende spændende. Jeg ved jeg har tabt mig, og det er der også mange der har  kommenteret. 5 kilo ved jeg godt det ikke bliver, da jeg jo ikke har haft den samme træningsform, som i bogen, men det er også helt okay. Jeg har været god ved min krop og jeg har bevist overfor mig selv at jeg godt kunne. Ja jeg er sgu mega stolt og klapper da lige mig selv et par gange på skulderen. Min dejlige kæreste vil fejre mig imorgen med sushi. Så må jeg bare håbe min mave sætter lige så meget pris på måltidet som mig….

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *