Men det ér mig med løbetøjet og skoene på, og så endda i regnvejr. Nej hvor bliver min mor glad for at se jeg har Newline sættet på…

Ja jeg eFullSizeRender (1)r jo stadig igang med mine 4 ugers livsstils ændring. Kosten går det stadig godt med, og nu er der snart gået to uger… NICE !! Jens min hane (se tidligere indlæg) er hoppet lidt af. Den anden aften kiggede han trist på hans tallerken og udbrød ” jeg savner kulhydrater”. Så han spiser lidt “godt” og følger kun med når jeg serverer snacks eller den super lækre morgen smoothie. Han er jo også mand og har brug for mere energi til kroppen. Det utrolige er at jeg kan holde ved, det generer mig ikke at han eller andre spiser noget lækkert foran mig. Selvfølgelig kunne jeg godt lige nu drikke en cola, og spise en omgang vej selv slik, men det har indtil videre været nemmere end jeg regnede med…

Men træningen, ja der kan jeg altså ikke følge Maschas plan. Det er som sagt mega hårdt ( det viste jeg godt det ville være) men også svært.  Jeg er jo på begynder niveau, og har brug for en der viser mig hvordan de forskellige øvelser skal laves korrekt. Mascha har jo så heldig at have sin egen personlige træner. Derfor har jeg nu valgt at give den en skalle med løb.

Så idag var det første løbedag. Det vil sige gå/løb for jeg skal jo først lige lære min krop at, nu skal du altså til at løbe længere end efter bussen. Tror det bliver godt, optimismen og energien er der ihvertfald.

IMG_5825Nu vil jeg velfortjent smide mig på sofaen og nyde det er fredag…åh ja fredag med masser af slik…..NOT !!

Men det er okay 🙂 God fredag til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *