Jeg vil da gimg_5529erne lige ønske et godt nytår, selvom vi nu er nogle dage inde i 2017. Det bliver spændende hvad året bringer af oplevelser og udfordringer. Lige nu ligger kæresten syg, så de sidste par dage har vi slappet godt af herhjemme med ballademagerne, og kun været en enkel tur udenfor i det smukke snelandskab.

Men starten af et nyt år er jo for manges vedkommende lig med nytårsforsætter, og du tænker nok , hvad er så dit ? Ja de sidste mange år har jeg ikke haft nogle forsætter. Jeg kunne godt trænge til at tabe 5 kilo og dyrke noget mere motion. Jens og jeg har da flere gange snakket om at vi lever for godt, altså usundt og dovent, og at nu laver vi nogle livsstils ændringer. Men jeg bliver ikke motiveret af at jeg fra d 1 januar  bliver bombaderet med slankekure, motion og diverse fitnesscentre i tv’et og ugebladene. Er det virkelig de eneste “rigtige” nytårsforsætter man kan have som menneske når man tager sit liv op til revision….det synes jeg ikke. Sundhed og et godt helbred er selvfølgelig vigtigt, men vel også hvordan jeg vælger at møde andre mennesker og livet, derfor er mit nytårsforsæt følgende:

img_5532Om jeg så med god samvittighed, i slutningen af 2017, kan sige at jeg er blevet et mere rummeligt og sundere menneske, ja det må tiden vise,men jeg håber på det bedste…..

En lille opdate på Ollie katten: ja så har det været en lidt turbulens tid. Der har været nogle start vanskeligheder med at få ham til at føle sig tilpas i hans nye hjem hos mine svigerforældre. Men nu går det stille og roligt. 1. juledag havde jeg ham helt for mig selv, da svigerforældrene var på sjælland. Vi hyggede hele dagen indenfor med juletv, slik og brændeovn. På dette billede er Ollie dog blevet en kende irreteret…der skulle nemlig mange forsøg til før billedet var “perfekt” hihiimg_5493

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *