En lille (kort) hilsen herfra, for ja nu er det endelig jule aftensdag. Julefreden har forlængst indfundet sig her i casa nero, og (alle) pakkerne er pakket ind og sorteret efter deres destination i aften. Jens og jeg holder nemlig jule aften hver for sig, med hver vores familie. For julen er jo hjerternes fest, hvor man skal være sammen med sine kære, og Jens og jeg ser da også allerede hinanden igen 2. juledag, hvor min familie holder julefrokost. Så nu skal de næste  dage bare nydes fuldt fullsizerender-3ud, med alt hvad der hører til i julen….i eftermiddag bliver det blandt andet med mit elskede Disney juleshow 🙂 og med inspiration herfra (se Bambi) vil jeg ønske dig en rigtig glædelig jul.

 

fullsizerender-5

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *