Hip hip hurraaa….min dejlige kæreste fylder 40 år idag 🙂 og derfor besluttede jeg mig for at fejre ham med gode venner, og holde et suprise party for ham i lørdags. Det havde han så meget fortjent, først og fremmest fordi han bare er en rigtig dejlig mand, men også fordi han arbejder hårdt, især i denne tid. il_214x170.788278888_pygrparty1

 

Så jeg fik med meget kort varsel skrevet en invitation til vennerne, og så gik planlægningen ellers igang. Jeg havde mindre end 2 uger (ja jeg kom på ide’en lidt sent) en af ugerne havde jeg en 37 timers arbejdsuge. Men med hjælp fra gode venner, familie og naboer, faldt det hele på plads. Jeg fik lånt borde og stole, fik handlet stort ind og lavet lækre sandwich’er.

Jeg syntes også der skulle være lidt bord dekoration, hvor keywordet var: ikke for tøset. Havde det været en af veninderne var jeg gået helt amok med pynt i Søstrene Grene. Men jeg lavede bl.a disse lanterner af genbrugsglas,sand,fyrfadslys og sort sejlgarn, synes faktisk de blev ret fine. Desuden lavede jeg en gæstebog, så vennerne kunne skrive et par ord pIMG_4531å dFullSizeRender (3)agen, (måske med lidt for mange labels)

 

En dækhistorie, altså, hvor skulle Jens befinde sig på dagen kom også på plads. Jens har sammen med en kammerat købt en speedbåd, og den har de arbejdet på mange timer, især i weekenderne. Så det var ikke det store problem at få Jens til at opholde sig heeeele dagen i Åbybro med kammerat og båd. Så mens de hyggede sig, kunne jeg bruge dagen på festlighederne. Gæsterne kom omkring kl 20.00, de fik velkomst drinks, et flag stukket i hånden en lille tale (det er bare ikke mig, men det gik helt okay) og så var det bare med at holde øje…..og efter et par opkald til både kammeraten og derefter Jens kom han endelig.

Det var en meget overvældet og overrasket Jens….da vi råbte “suprise” .Han regnede med at han skulle hjem til en træt kæreste der havde været i Aalborg hele dagen, og nu skulle de hygge sig  i sofaen resten af aftenen med slik og nogle afsnit af “Game of thrones”. Så den stakkels mand skulle lige sunde sig et kvarters tid, men derefter festede han natten lang.

Jeg var super glad af flere grunde. Det var så skønt at se så mange af vores venner, og at de kom og fejrede Jens, det var en fantastisk aften/ nat, og vi sluttede først kl 4.00. Jens kom flere gange og takkede mig for festen, det var så dejligt at få at vide hvor meget han satte pris på det, og imponeret over at jeg kunne arrangere det. Sidst men ikke mindst var jeg glad for at spændingen var udløst, nu kunne jeg slappe af og nyde festen. Ikke noget med at være bange for at et opkald eller en sms der afslørede mig. Jens havde ikke den fjerneste mistanke, jeg er åbenbart blevet bedre til at lyve, det plejer jeg ikke at være særlig god til, ihvertfald ikke face to face. Så det er måske lidt skræmmende……

Så festen var en stor succes, og idag er det så den nærmeste familie der skal fejrer kæresten. Jens fødselsdag er også vores årsdag. Vi mødte hinanden for 6 år siden til grøn koncert (og nej vi var ikke berusede) Det var simpelthen kærlighed ved første blik….ved det lyder klichéagtigt, but so true 🙂 Vores liv er stadig helt vidunderligt fantastisk……og jeg glæder mig til at opleve livet med Jens mange år frem…..

13691171_10208485997281120_804826271894106991_o

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *