Hjemme i Casa Nero er der stadig håndværkere der kommer og går. Det mest omfattende projekt vi har planlagt, er at hele stuen, og vores to gange skal males. Lige nu er malerne ved at finde sig til rette, Jens er smuttet på kontoret og jeg har fundet computeren frem mellem sofa puder, rullegardiner ogIMG_3801 andet fra stuen…..

Ligesom et Ikea møbel der skal samles, er et malerprojekt også en udfordring for et par. Det var det ihvertfald for os. Der er jo pludselig 100 ting der skal pilles ned fra væggene og sættes i systemer, så det hele bliver nemmere når alt skal op igen. Vi er nu rimelige enige med det meste, men alligevel små bider man af hinanden, når den anden enten ikke er hurtig nok, eller går i vejen.

Men et par timer senere kunne vi glade og lettede give hinanden et high five på at det meste var gjort. Vi kunne læne os tilbage og nyde resten af aftenen,og stemningen gik fra små stressende til utrolig hyggelig. Vi havde ingen siddepladser, så mens Jens hentede pizza, dækkede jeg op, på gulvet, i vores gæsteværelse.

Vi kunne næsten drømme os ud i det grønne i skyggen af vores
store oliventræ, til picnic om sommeren,og glemme at vi sad på gulvet en mørk februar aften. Sådan en afslutning på dagen, får hurtigt en til at glemme et par kaotiske timer…

Nu glææææder vi os bare til at malerne er færdige, det varer dog lige et par dage 😉

God onsdag til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *