Goodbye-message-2015-and-hello-2016

På årets sidste dag kommer der mange minder og oplevelser frem. Her er lidt fra mit 2015 år:

Jeg fik lagt mit fødsels og årshoroskop. Det var virkelig spot on !! Hun beskrev fuldstændig mig, med alle mine styrker, svagheder og særheder hihi. Ser jeg tilbage nu, er alt ikke gået i opfyldelse, men det var virkelig en stor indsigt jeg fik af mig selv, kæmpe oplevelse.

Det var også året hvor jeg overskred alle mine grænser, for at tage det kørekort alle incl mig selv synes jeg manglede. Det vil sige jeg fik det ikke, frygten var desværre større end lysten. Men jeg har alligevel vundet en lille sejr, da jeg, i kravlegården, prøvede at køre alene i en bil uden at forulykke eller køre andre ned. Jeg har det faktisk helt okay med at skulle være passager  i bilen eller bussen resten af mit liv.

I april måned skulle en stor del af verden opleve solformørkelse. Her i Danmark var den ikke total, men nørden kom frem i mig. Så jeg lavede mig en solformørkelses kasse, den blev testet og var klar til dagen. Så var megaskuffet over at der var så skyet her i Nordjylland at solen knap nok kunne ses, og formørkelses blev set på tv istedet.

Jens og jeg har gennem de sidste 5 år haft en del katte. En af grundene til det er at en eller to af dem ofte går deres vej. Vi giver dem masser af kærlighed og kattesnacks, så er overbevist om at de bare gerne vil ud at leve det vilde liv. I år gik Ludvig, en kat vi havde reddet fra at blive aflivet. Han var en kælemus og jeg savner ham stadig. Så er det rart at Esther,naboens kat, pludselig valgte at bo hos os.

Ja som du måske har læst i info om mig, så er jeg fyldt 40 i år. Nej hvor frygetede jeg det mange måneder inden. Men pludselig faldt der helt ro over det, det er virkelig bare et tal og det har ikke på noget tidspunkt gjort ondt. Spejlbilledet griner da også af mig, når jeg står foran og siger jeg er 40, det passer da ikke. For jeg føler mig jo meget ung, så kan det vel være lige meget hvad alder jeg har ikk.

Men fest skulle der være. Jeg ville gerne fejre min runde dag, og Jens, som  blev 39, havde længe snakket om at holde en stor  fest. Så vi inviterede venner og familie til en kæmpe stor havefest. Fantastisk dag, lækker mad, hyggelig glad stemning, og lige den dag var vejret helt vidunderligt. En dag jeg vil huske altid.

Ja vejret, lorte sommer vejr, som ødelagde en del i køkkenhaven. Ville for første gang plante argurker. De to første planter døde af frost i MAJ, come on !! og de næste to døde af blæst. Squash blev der ikke rigtig noget af og solsikkerne turde åbenbart ikke at kigge frem.Nej det var ikke sjovt at være køkkenhave ejer i år, vi fik dog glæden af jordbær,ærter,tomater og gulerødder. Men næste år har bare at være bedre !!

I år valgte vi karneval fra. Vores store skønne gruppe er langsomt, de sidste år, faldet fra hinanden, af flere grunde. Havde en rigtig  hyggelig loppemarkedsdag med min ven Jonas istedet, så så mange stande, at vi blev helt udmattet, men sjovt var det. Tror dog jeg gerne vil til karneval næste år, så må vi se om jeg kan få overtalt Jens…

Loppemarkeder og bolig indretning har været en ny stor spændende ting for mig her i 2015. Jeg elsker det simpelthen, og jeg er da også blevet meget instagram ramt. Sjovt at stille ting op til et smukt billede, samt at få inspiration fra andre brugere.

Det var vel også en af grundene til at jeg lavede min blog. Var på 2-3 blog kurser, og det var alle pengene værd. Fik en stor viden indenfor blogverden, dog er der stadig nogle ting jeg ikke har forstået, så som widgets og plugins….Men ligenu er det nok det jeg har lært, og jeg er stolt af Casa Nero.

Jens og jeg har også rejst til Italien iår, og her var vi til italiensk bryllup. Det var en aften med klapsalver, tågehorn, fisk fisk fisk, masser af underholdning, ærgeligt jeg ikke forstod så meget af det, dans og fyrværkeri på stranden. Ingen taler eller sjove traditioner som herhjemme, kun ved vores bord slog vi på glas, tallerknerne og trampede i gulvet. Aftenen sluttede med meget ømme fødder, så jeg gik barfodede hjem i det kølige strand sand. Helt fantastisk aften/nat.

Jeg meldte mig faktisk til italiensk for begyndere, og regnede med at starte når vores Italien tur var ovre. Men nej, ikke nok tilmeldte. Øv øv og atter øv, så jeg håber det bliver til foråret jeg får mere indblik i det smukke sprog.

Håber at have startet en tradition med at gå i teater, mig og Jens. For en del år siden var jeg i en gruppe, hvor vi flere år i træk gik i teater. Det var altid spændende at se de forskellige stykker, og den atmosfære der er i teatret er helt specielt. Så tror 2016 også får nogle teater stunder.

Det største i år har selvfølgelig været Jens frieri. Året hvor vi har kendt hinanden i 5 år skete det, og jeg glæder mig til den dag vi endelig skal giftes. Det bliver så stort !!

Ellers var det et år, hvor jeg endnu engang brugte for mange penge på Modebørsen i Nordkraft, og efterfølgende smed det meste væk, fordi jeg ikke gad prøve det derinde.

Jeg fik klippet mit pandehår, og fortryd det næsten med det samme. Så i 2016 skal det få lov at gro og gro….

Det var “lidt” fra mig om mit år. Håber dit har været lige så godt, sjovt og helt fantastisk.

Rigtig godt nytår…..vi ses i 2016 !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *