Som barn samlede jeg på glans billeder i alle afskygninger. I den store samling var der også engle, meget forskellige engle. Men især den søde buttede engel, der sidder på  kort - 5016sin lille sky, havde jeg mange af, og når jeg nu ser den igen, bliver jeg helt nostalgisk.

Den bringer mange bardomsminder frem, men som du kan se er den  ved at have nogle år på bagen, øh må man egentlig sige det om en engel hihi. Farverne er falmede og en lille “make over” ville ikke skade, hvis den skal klare sig godt her i år 2015.

FullSizeRender (1)

Derfor blev jeg glædeligt overrasket, da jeg igår faldt over en noget nyere og friskere udgave af englen. Blev helt glad om hjertet, for selvom den er blevet “pimpet up” en del, bringer den mig stadig tilbage til barndommen. De er simpelthen så dekorative, tilføjet et sjovt tvist.

Nelson Mandela var i selskab med mange andre kendte afdøde engle. Bla John Lennon, Elvis, James Dean, Mother Teresa og Amy Winehouse.

De skønne engle, som de også var på jorden , vil helt klart tilføje gode energier i juledagene, og pynte på mit, forhåbentlig snart indkøbte, juletræ. Så jeg skal lige nå et lille engle indkøb en af dagene, håber bare jeg kan bestemme mig for hvem og hvor mange der bliver inviteret til julefest i Casa nero……

Jeg tog hurtigt et billede af Mandela til ære for kæresten, da han er stor fan af ham. Det er vi selvfølgelig mange der er ,men når man så også har samme fødselsdato, så har man jo et helt særligt bånd…..hvis du spørger Jens

Vil du også gerne se englene i real life, skal du forbi NORD krafts butikken Boulevarden 10 I Aalborg

Glædelig18 december til dig

Og rigtig god fest, hvis du som mig (juhuu) skal til julefrokost 😉

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *