Nej hvor er jeg glad for du endelig er her december. Den bedste, og hyggeliste, ( tilgiv mig for selvopfundne ord) måned, men også den sidste inden det nye år banker på. Så december skal nydes fuldt ud, og som jeg skrev i et tidligere indlæg, ja så elsker jeg december og julen.

ca9c1e2f8e7fe51c2dbf083ae9e78d45

FullSizeRender (6)

Og det “lugter” allerede lidt af jul her i casa nero. Kalenderlyset har fundet sin plads, og har været tændt flere gange, julepynten sniger sig frem enkelte steder, og Jens og jeg har åbnet vores julekalender….med de lækre små Ritter Sport   chokolader.

Udenfor er der også lidt julestemning, Heidi her har nemlig for første gang i sit liv lagt gran. Ja det er måske ikke så tit man ser det i folks hjem, men synes det pynter helt vildt, og vores store blomsterkasser så bare så tomme ud, da jeg fjernede de frosne sommerblomster. Så nu ser de ikke så sølle ud mere.

FullSizeRender (5)

Jeg tænkte, jeg ville indføre en gammel tradition, nemlig at brænde en lille gran gren af her d 1 december, for duftens skyld. Men da jeg frygtede at brænde mig, testede jeg det i brændeovnen, og det må jeg sige, det giver altså ikke samme effekt og duft. Så jeg tror bare jeg nøjes med at tænde stearinlysene istedet…

For at min 1 december bliver afsluttet rigtigt, skal jeg senere se julekalender, “Juleønsket”. Den lover rigtig godt, og jeg er ret vild med titel sangen, som Rasmus Seebach synger. Utroligt, men sandt, da jeg aldrig har hørt en sang af den folkekære Rasmus S, som jeg har brudt mig om. Måske jeg er ved ændre musik smag eller måske jeg bare er strucked by christmas 😉

 

Glædelig 1. december til dig…

2 Comments on Hello december…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *