Så blev det endelig 1. søndag i advent. Udenfor har regnen og blæsten haft godt fat hele dagen. Det har bestemt ikke været et vejr at jage en hund ud i, som man siger. Men “spørger” du mine 3 ballademagere ,gælder det ihvertfald også katte !! Så hellere finde en (blød) plads, så tæt på brændeovnen som muligt.

Ja det har været en dag, og nu aften, i afslapningens, og (endnu mere) hyggens tegn. Det meste af min dag har jeg været hjemme hos min mor, hvor julepynten skulle findes frem fra sit skjul i kælderen. Alt blev pakket ud, og mens Josef, Maria, det lille Jesus barn,samt nisserne fik varmen i stuen, hyggede vi os med kaffe og æbleskiver uhmmm !!

Herhjemme er det første adventslys blevet tændt. Vi har begge pakket vores adventsgaver ud, og jeg må sige jeg er stolt af min kæreste, der uden hjælp har fundet en lækker lille Vichy sag. Jens har altid været god til at lægge mærke til hvis jeg har fået ny hårfarve, ny kjole osv. noget der virkelig får en pige til at føle sig set. Så idag fik han endnu et point, min dejlige opmærksomme kæreste. Kaffe siruppen (samt en lotto kalender) til kæresten er allerede taget i brug, så det var heller ikke så dumt et valg fra min side.

FullSizeRender

 

 

 

 

 

 

 

 

Resten af aftenen fortsætter hyggen… jeg har lige testet en dejlig varm kop kakao med en pebermyntestang. Så det forleden på en blog, og da jeg elsker pebermynte skulle det da lige prøves, og neeej hvor er jeg bare en fan. Prøv det… det er mums !!

Fortsat god søndag aften……

IMG_3599

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *