IMG_3577Juhuu nu skal jeg kun sove fire gange, så er der 1. søndag i advent. Glæder mig, for det betyder at december og jul  er lige om lidt….

Du tænker sikkert, at dette indlæg må være skrevet af et barn, og ikke en voksen kvinde. Men bare fordi jeg er blevet voksen, er det da ikke ensbetydende med at jeg ikke kan glæde mig lige så meget til december og jul, som da jeg var barn. For det gør jeg !!

Jeg elsker hyggen i december, duften af appelsiner, nybagte småkager og æbleskiver. Elsker at pynte op til jul, og senere træet, mens de gode gamle julesange, bla den evige, fantastiske, “Last christmas” lyder i baggrunden på cd’en, som nu er blevet Spotify. Jeg følger ofte med i julekalenderen, nogle gange mere end en. Igen fordi jeg synes det er så hyggeligt, og jeg ærger mig helt vildt, hvis jeg går glip af et afsnit. Ja jeg er simpelthen en sucker for julemåneden og de traditioner der hører med. D 24 december SKAL jeg se Disneys juleshow, det hører jo bare til,  ellers er det ikke en rigtig jul, hvis du spørger mig.

Så jeg glæder mig i denne tid…for advent er lige om hjørnet. “Kransen” er endelig lavet, den er lavet om mange gange, og det er sikkert ikke sidste gang, men lige nu, i dette øjeblik er jeg godt tilfreds. Selvom jeg er meget traditionsbundet, er det ikke det det hedder?  så er jeg ikke til de  oprindelige julefarver som rød og grøn, men har forelsket mig i de mere “nye” farver. Synes de er ret fede, og det har været svært at vælge mellem alle de lækre ting der er at finde i butikkerne. Men her er resultatet…

Og om 4..3..2..1.. så skal det første lys tændes, og der skal hygges for vildt. Som en anden tradition fra min barndom, har Jens og jeg bestemt at vi vil give hinanden adventsgaver. Elsker lige så meget at give gaver som at modtage dem, og jeg har da også allerede fundet ud af hvad den kære forlovede mand skal have, og samtidig  hjulpet ham på vej med hensyn til mine 4 pakker, billede, pris butik og det hele. God kæreste ikk hihi

Rigtig glædelig 1 søndag i advent, håber jeres bliver lige så skøn som min, og hvis du er en barnlig (voksen) sjæl som mig, så nyd din december i fulde drag. For julen er ikke kun børnenes fest….

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *