“Love is the new black”

Love is the new blackI de 5 år jeg har været sammen med Jens har jeg altid vidst vi en dag skulle giftes. Bryllupsplanerne har ofte været et samtale emne, men frieriet har lade vente på sig. “Når jeg har fundet ud af hvordan jeg kan bage en ring ind i en kage, så sker det” har han grinende sagt. Det håbede jeg nu ikke, for det første: er det ikke særlig romantisk, og for det andet: så ligger jeg i forvejen alt for mange penge hos tandlægen pga knækkede tænder!!

Men så lørdag aften lå der pludselig, på toppen af labre larver, jordbær kometer, dukatos og andet godt, en fin lille æske pakket ind i guldpapir og bånd. Jens faldt på knæ, og ja I har sikkert gættet mit svar, et stort dejligt “JA!” Glæden var (og er) selvfølgelig meget stor, resten af lørdagen kunne jeg slet ikke lade være med at smile. Jeg elsker ikke kun min kæreste…nå nej forlovede, men også min nye smukke ring. Aldrig har jeg kigget så meget på et smykke. Jeg har talt alle stenene deri, beskytter den mon den mindste dråbe vand, vender og drejer den i lyset, hvor den stråler smukt, og elsker at vise den frem. Ja ingen tvivl om at ringen betyder meget for mig, den er jo symbolet på Jens kærlighed til mig, hvad kan en pige ønske sig mere. Jo jo en dag skal der være bryllup, hvornår vides ikke. Lige nu nyder vi bare at kalde os forlovede…..det er nemlig en stor ting for os.

7 tanker om ““Love is the new black”

  1. Wauw, sikke en dejlig nyhed … det er en meget særlig dag. Jeg håber, der kommer mange flere spændende opdateringer om KÆRLIGHEDEN på din blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *