Kender du det…..man har købt sig denne sundheds/motions bog, der lover at ændre ens liv. Ja det skete, endnu engang for mig for et par måneder siden. Jeg har længe ønsket at stramme kroppen op, men jeg hader at stå nede i fitness centeret og svede, mens  jeg bliver  endnu mere bevidst om at min krop ikke er ligeså trimmet og slank, som jeg ville ønske den var. Nej så er jeg mere til at finde min egen form for motion, hvor jeg selv bestemmer hvor, hvornår og hvor meget. Så da jeg “faldt” over Anna Bogdanova og hendes “Skyhøj forbrænding” i et dameblad, blev jeg nysgerrig. For hun påstår, at hvis jeg følger et 7 ugers program med kun 4×15 minutters effektiv træning om ugen, ja så opnår IMG_3481 jeg en stærkere og slankere krop, samt dagligt velvære. Sundere forslag til kosten er også at finde i bogen, men selv hvis jeg ikke følger det, skulle jeg gerne efter 7 uger se en markant forskel. What not to like !!

Nu har jeg så  været igennem 1 uge. En blid start hvor kroppen skal gøres tryg og rolig.De efterfølgende uger bliver der langsomt lagt på af sværere øvelser, og om et par uger skal jeg lære de berømte kettlebells at kende. Håber vi bliver rigtig glade for hinanden.

Jeg er meget  optimistisk på at dette projekt lykkes, og ser frem til en mere lækker krop. Den største udfordring er helt sikkert at julen er lige om hjørnet. Det tænkte jeg ikke lige over da jeg planlagde projektet………….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *